Eden Springs Leidingwaterkoeler Executive

Executive model leidingwatercooler, afgewerkt in zwart en luxe RVS en voorzien van een interne bekerdispenser. Uitermate geschikt voor ontvangstruimtes en kantoren. De pootjes van deze watercooler zijn verstelbaar.

Eden Springs Leidingwaterkoeler Business Plus

Ultramoderne watercooler met eindeloze mogelijkheden. Verkrijgbaar in mooi zwart. De Business Plus heeft handige druktoetsen om snel te kiezen voor koud, water op kamertemperatuur of zelfs koolzuurhoudend water. Door het grote waterreservoir kunt u maar liefst 20 liter koud water per uur tappen.

Eden Springs Leidingwaterkoeler Business

De Business leidingwatercooler is afgewerkt met RVS aan zijkanten en onderkant en past uitstekend in kantoren en ontvangstruimtes. De degelijke materialen staan garant voor jarenlang gebruik.

Eden Springs Bronwaterkoeler Executive RVS

De Eden Stainless watercooler van RVS is de ideale cooler voor kantoren die design waarderen en waar kwaliteit voorop staat. Hij ziet er niet alleen elegant uit, maar maakt ook indruk door zijn output. Deze watercooler kan desgewenst tot 6 liter koud, of 8 liter warm water per uur geven.

Eden Springs Bronwaterkoeler Business F-Max

Moderne bronwatercooler, nieuw in ons assortiment. Deze cooler onderscheidt zich van alle andere watercoolers door zijn slanke model. De flesopening valt gedeeltelijk in de watercooler waardoor het design heel strak is. Geïntegreerde bekerhouder – extra voordeel zijn de aan het zicht onttrokken wieltjes waardoor de cooler gemakkelijk verrijdbaar is.

Eden Springs Bronwaterkoeler Business RVS

De Business bronwatercooler is afgewerkt met RVS aan zijkanten en onderkant en daardoor zeer geschikt voor o.a. kantoren en ontvangstruimtes. Kies gemakkelijk voor gekoeld water, water op kamertemperatuur of zelfs heet water.

Eden Springs Bronwaterkoeler Economy

Economy model watercooler met flessen. Betrouwbare watercooler met een basic uitstraling, zeer geschikt voor o.a. fabrieks- en productieruimtes en kantoren. Kies gemakkelijk voor gekoeld water, water op kamertemperatuur of heet water. Deze watercooler is verkrijgbaar in wit en antraciet grijs.

Schaerer Coffee Prime

Bij de Schaerer Coffee Prime staat gebruiksvriendelijkheid op de eerste plaats, zowel bij de bediening als bij de reiniging en het onderhoud. Deze machine is geschikt voor kantoren, universiteiten, ziekenhuizen, sportomgevingen,  werkplaatsen, tankstations of autodealers. U wilt uw startkosten zo laag mogelijk houden en eerst eens kijken hoe uw koffiehandel zich ontwikkelt? Dan is de Schaerer Coffee Prime de perfecte oplossing voor u. Onderkasten voor koffiemachines De ruime keuze in koffieapparatuur wordt  aangevuld met o.a. onderkasten. Er zijn diverse formaten onderkasten samen te stellen. Met smalle deur of brede deur, zwart of RVS en met of zonder suiker/melk bakjes. Uw wensen bespreken we graag zodat we met een passend voorstel kunnen komen.

Etna Tucana Bonen

Een moderne koffieautomaat in een strak design voor espresso bonen. Met de kwalitatief hoogwaardige koffiebonen van koffiebranderij J.J. Darboven zet u met deze automaat in een handomdraai het perfecte kopje koffie met een mooie crèmelaag, een overheerlijke cappuccino of pittige espresso. De Etna Tucana Bonen heeft 10 keuzetoetsen (ook heet water en cacao), 3 ingrediëntencontainers, 1 bonen container en een dubbele uitloop. Onderkasten voor koffiemachines De ruime keuze in ETNA apparatuur wordt  aangevuld met o.a. onderkasten. Er zijn diverse formaten onderkasten samen te stellen. Met smalle deur of brede deur, zwart of RVS en met of zonder suiker/melk bakjes. Uw wensen bespreken we graag zodat we met een passend voorstel kunnen komen.

Etna Tucana Instant

Behalve het fraaie design beschikt deze koffieautomaat ook over een moderne technologie die voldoet aan al uw warme dranken wensen. Een complete en snelle machine voor koffiespecialiteiten als espresso, (instant) koffie, cappuccino (met topping) en heet water voor thee en drinkchocolade. De Etna Tucana Instant heeft 3 ingrediëntencontainers, 10 keuzetoetsen en een dubbele uitloop. De machine is gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. Onderkasten voor koffiemachines De ruime keuze in ETNA apparatuur wordt aangevuld met o.a. onderkasten. Er zijn diverse formaten onderkasten samen te stellen. Met smalle deur of brede deur, zwart of RVS en met of zonder suiker/melk bakjes. Uw wensen bespreken we graag zodat we met een passend voorstel kunnen komen.