Automatenproducten

Voor alle automaten die u bij Hakado kunt kopen of huren, kunt u ook de producten bij ons bestellen om deze automaten bij te vullen. Ook als u al een automaat heeft die niet van ons afkomstig is, kunt u de producten bij Hakado afnemen. Het assortiment, de leverdagen en omvang van de bestelling stellen we in overleg met u samen. Zijn er producten die u wenst en wij niet in ons programma hebben opgenomen, dan zullen we er alles aan doen om toch het betreffende product aan u te leveren.

A-merken

Bij Hakado kunt u alleen de beste machines kopen of huren. Die kwaliteitsgedachte voeren wij ook door in ons assortiment. U hebt een keuze uit meer dan 200 verschillende producten van alleen A-merken en daarin doen we geen concessies. Verantwoorde producten, biologisch of gewoon een lekker tussendoortje?

Er valt genoeg te kiezen.

Productoverzicht

Het assortiment in uw automaat stelt u samen met behulp van een van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen u goed adviseren welke producten u waar in uw automaat moet plaatsen en geven u advies over de actuele consumentenprijzen. Om u een indruk te geven wat u van ons assortiment, volgt hieronder een beknopte opsomming

  • Gekoelde (fris)dranken
  • Zoetwaren
  • Hartige snacks
  • Koffie en thee
  • Waterflessen
  • Disposables
  • Accessoires en toebehoren

Levertijd en vulservice

Met ons hoofdkantoor in Nieuwegein en twee servicepunten in Echt en Meppel, zijn we in staat om uw bestelling binnen 48 uur op werkdagen te leveren. Met de unieke vulservice gaan wij zelfs nog een stapje verder: als u dat wenst, plaatsen wij de producten bij aflevering direct in uw automaat. Natuurlijk horen het reinigen van de automaat en een preventieve onderhoudscontrole daar ook bij.

Bestellen

Klik hier voor meer informatie of ons complete assortiment food en non-food assortiment

Heeft u vragen?
Bel of mail mij direct

Rik Bakker